ASIAKASKOKEMUKSIA

Tahdomme olla yritys, joka aidosti välittää asiakkaistaan ja jossa ihmisläheisyys ja palvelualttius ovat keskiössä. Kokonaisvaltaisesti laadukas toiminta on tärkeimpiä arvojamme. Asiakastyytyväisyys on meille kaikki kaikessa ja mittaamme sitä jatkuvasti. 

 Asiakkaidemme kokemuksia meidän tekemistä sähkösaneerauksista.

Marjut, Tuusula

70-luvun omakotitalo

Kokemuksena se oli sellainen että tota noin yhtään ei huomannut tässä omassa arjessakaan että ne oli tavallaan täällä töissä. Tekivät hirveen itsenäisesti työtä ja nopeesti. 

 

Olen tyytyväinen.

Tietää että on turvallista.

Christian, Kirkkonummi

50-luvun omakotitalo

Me olemme erittäin tyytyväisiä työn kulkuun ja lopputulokseen.

Meillä oli koko ajan


vahva tunne, että ammattilaiset olivat asialla.Kaikki tarpeemme ja toiveemme huomioitiin.

Suosittelemme mielellämme Aito Talotekniikkaa tällaisen urakan toteuttajaksi.

Tor, Kauniainen

70-luvun omakotitalo

Kokemus Aito Remonteista oli upea. 

Oli ilo katsella, miten he tässä surkeassa ympäristössä piti hyvää henkeä yllä. Ihailin, näin vanhana yrittäjä heidän henkeä ja tapaa työskennellä.

Ei valituksen valitusta tullut näiden viikkojen aikana ollenkaan.

4,2

"Sähkökaappi vaihdettiin. Ei ole risuja antaa, ammattimainen kaveri ja mukavasti juttukin luisti."

- Esa

"Asentajat olivat hyvin tarkkoja ja tekivät hieman ylimääräistä, kuten peilikaapin asennus, jotta saatiin vanhat jäljet paikattua."

- Heimo

"Homma lähti sähäkästi käyntiin ja sujui hyvin ammattimaisesti ja hienossa hengessä asentajatiimin kassa. Nuoret miehet olivat ammattilaisia ja todellisia asikaspalvelijoita."

- Tapio 

"Asentaja oli nopea ja itsenäinen. Työ tehtiin yhteisesti sovitulla aikataululla ja kommunikointi asentajan kanssa pelasi. Olen tyytyväinen lopputulokseen ottaen huomioon, mitä luultiin ja mitä muutoksin pystyttiin toteuttamaan."

- Kari 

"Työntekijät olivat ystävällisiä ja mukavia ja siivosivat joka päivä jälkensä, niin että koko viikon ajan pystyimme asumaan kotona. Matkalla oli jonkin verran mutkia, mutta tänään kun työt ovat valmiit tuntuu siltä että tulos on hyvä."

- Kaj 

"Hyvin hoidettu vanhan talon sähköremontti. Kommunikaatio toimi hyvin, todella mukava työporukka sitoutui työmaahan eikä jättänyt hommaa kesken toisten projektien vuoksi (yllättävän tyypillinen vaiva monilla tekijöillä) ja työn jälki on siistiä. Aloitusaikataulua jouduttiin vähän säätämään, mutta se lienee tyypillistä näinä aikoina ja työ valmistui kuitenkin aivan sovitusti. Pisteet myös projektin jälkihoidosta."

 

- Katri

YHTEYSTIEDOT

Aito Talotekniikka Oy

Y-tunnus: 3124062-1

Kutojantie 6-8, 02630 Espoo

Ma-Pe 9:00-16:00

Tietosuojaseloste

Luotettava-Kumppani-logo_verkkosivuille.
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn