Siirry sisältöön

Elämäsi paras sähköremontti

Aito Talotekniikka

check-1   Omakotitalon sähkösaneeraus

check-1   Alan tyytyväisimmät asiakkaat

check-1   12 vuoden takuu

check-1   Kiinteä hinta

check-1   Joustava rahoitus

 

 

Oletko varma kotisi sähköturvallisuudesta?

Sähköjärjeselmäsi on yli 30 vuotta vanha

Moderni koti tarvitsee nykyaikaisen sähköjärjestelmän. Jos kotisi sähköverkko on rakennettu yli kolme vuosikymmentä sitten, se ei ehkä vastaa nykyisiä standardeja tai pysty käsittelemään kasvavaa sähkölaitteiden kuormitusta. 

Sulakkeesi palavat usein

Toistuvat sulakeongelmat voivat olla merkki siitä, että sähköjärjestelmäsi on ylikuormittunut tai vanhentunut. Nykyaikaiset katkaisijat ovat luotettavampia ja turvallisempia. Ne eivät ainoastaan suojaa sähköjärjestelmääsi, vaan myös helpottavat vianmääritystä ja korjausta.

Pistorasiat loppuvat kesken tai niissä on tummentumia

Riittämätön määrä pistorasioita johtaa usein jatkuvaan jatkojohtojen käyttöön, mikä voi olla vaarallista. Pistorasioiden tummentumat ovat merkki mahdollisista sähkövikoista, jotka voivat aiheuttaa tulipalon riskin. 

Kartoitamme kotisi sähköjärjestelmän ilmaiseksi

Omakotitalon sähköjärjestelmän kunto on olennainen osa talon turvallisuutta. Siksi tarjoamme kaikille asiakkaillemme maksuttoman sähköjärjestelmän kunnon kartoituksen. Asiantuntijamme arvioi sähköjärjestelmän tilan tarkasti ja antaa sinulle selkeän kuvan mahdollisista saneeraustarpeista. Kartoitus tarjoaa mielenrauhaa ilman sitoutumispakkoa.

Asiakkaiden antamat arvostelut

aito-hallinto

Miksi valita Aito Talotekniikka?

Luotettava ja helppo

Sinun ei tarvitse huolehtia kotisi sähköturvallisuudesta, sillä teemme kokonaisvaltaisen sähkösaneerauksen avaimet käteen -periaatteella. Toteutamme saneerauksen seiniä rikkomatta, ja voit asua kotona koko remontin ajan.

Asiakastyytyväisyys

Meille asiakas on ennen kaikkea ihminen, ei pelkkä keikka tai asiakastunnus. Siksi annamme työllemme 100 % tyytyväisyystakuun. Tämä edellyttää, että asiointi kanssamme on miellyttävää ja että sovitut työt tehdään sovitulla tavalla ja aikataululla. 

12 vuoden takuu

Olemme ylpeitä työmme laadusta ja sitoutuneet tarjoamaan parasta palvelua. Siksi annamme sähkösaneeraukselle kattavan 12 vuoden takuun.

Kiinteä hinta

Asiantuntijamme antaa kotisi sähkösaneeraukselle kiinteähintaisen tarjouksen, mikä sisältää kaikki remonttikulut. Tämä hinnoittelumalli suojaa sinua yllättäviltä lisäkuluilta ja takaa, että budjetti pysyy hallussa alusta loppuun saakka.

Joustava rahoitus

Me autamme sinua mielellään remonttisi rahoituksen suunnittelussa. Voimme järjestää rahoituskumppani OP Financen kanssa rahoitusmallin, joka jättää varaa myös elämästä nauttimiseen.

Lue lisää rahoituksesta

Sähkösaneerauksen hyödyt

nykyaika-icon

Päivitys nykyaikaan

Sähköjärjestelmä tulisi uusia noin 30 vuoden välein. Mikäli omakotitalosi ja sen sähköt on tehty 80-luvulla tai sitä ennen, on järjestelmän ja sähkökalusteiden uusiminen nykypäivän vaatimusten tasolle ajankohtaista.

energiansaasto-icon

Energiansäästö

Päivittämällä kotisi sähköjärjestelmän voit merkittävästi parantaa sen energiatehokkuutta. Tämä tarkoittaa säästöä kustannuksissa ja pienempää ympäristöjalanjälkeä. 

asumismukavuus-icon

Asumismukavuus

Tarkistamme kanssasi esimerkiksi valaisimien, pistorasioiden ja palohälyttimien riittävyyden. Jos tarvitset pihallesi sähköauton latauspisteen, sekin onnistuu. Näin teet jokapäiväisestä elämästäsi astetta mukavampaa.

1500 +

valmistunutta kohdetta

90 +

työntekijää

8

maakuntaa

2020

perustettu

Näin sähkösaneeraus etenee

Ilmainen kuntokartoitus

Asiantuntijamme kartoittaa kotisi sähköjärjestelmän kunnon ja antaa sinulle kiinteähintaisen tarjouksen sähkösaneeraukselle. Kartoituskäynti ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin.

Suunnittelu

Suunnittelemme ja aikataulutamme sähkösaneerauksen kanssasi ja tilaamme kaikki tarvittavat materiaalit.

Purku ja asennus

Puramme vanhat sähkökalusteet ja johtimet. Asennamme uudet sähköt huone kerrallaan siististi ja seiniä purkamatta. Uudistamme täysin sähkökalusteet, kuten pistorasiat ja kytkimet, korjaamme kytkentävirheet ja tarkistamme laitteiden toimivuuden. Suoritamme työt huone kerrallaan ja takaamme siistin lopputuloksen.

Lopputarkistus ja luovutus

Tarkistamme työn jäljen ja opastamme sinua uusien turvalaitteiden käytössä ennen kohteen luovutusta. Saneerauksen lopuksi saat meiltä kaikki tarkistusdokumentit ja luovutuspöytäkirjan. Urakan lopuksi varmistamme, että kotisi jää siistiin kuntoon.

}
aito-rexel-logo
controllerit_logo-black
logo-santander
logo-op

Varaa ilmainen kuntokartoitus

Asiantuntijamme arvioivat kotisi sähköjärjestelmän kunnon, jotta saat selkeän kuvan talosi saneeraustarpeesta.

9.00 - 16.00