Siirry sisältöön
sähkösaneeraus-hero-1

Sähkösaneeraus

Modernisoimme ikääntyvien pientalojen sähköjärjestelmän tämän päivän vaatimusten tasolle, jotta suomalaiset voivat käyttää sähköä entistä enemmän – energiatehokkaasti, häiriöttömästi ja turvallisesti.

Tilaa maksuton arviointi

Osallistu arvontaan ja voita 500 € matkalahjakortti!

Varaa ilmainen sähköjärjestelmän kuntotutkimus ja samalla osallistut 500 euron arvoisen matkalahjakortin arvontaan. Tämä on loistava tilaisuus yhdistää kodin turvallisuus ja mahdollisuus päästä nauttimaan ansaitusta lomasta.

Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä!
Varaa oma ilmainen kuntokartoitus nyt ja varmista paikkasi arvonnassa.

meistä

Nopea ja helppo sähköremontti seiniä purkamatta

Jos talosi on yli 30 vuotta vanha, on suositeltavaa tehdä perusteellinen tarkastus sähköjärjestelmäsi kunnon varmistamiseksi. Vanhat sähköjärjestelmät eivät usein vastaa nykyisiä turvallisuusvaatimuksia ja voivat olla ylikuormitettuja nykyaikaisten sähkölaitteiden kasvaneen käytön vuoksi.

Päivittämällä sähköjärjestelmän voit parantaa merkittävästi kotisi paloturvallisuutta sekä lisätä asumismukavuutta. Samalla varaudut tulevaisuuden teknologisiin tarpeisiin ja vältät mahdolliset yllättävät sähkövian aiheuttamat ongelmat.

Markkinoiden pisin

12 vuoden takuu

Asiakaspalvelulle ja laadulle

100 % tyytyväisyystakuu

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Saat kotisi sähköturvalliseksi jopa viikossa

Vector

Helppo

Sinun ei tarvitse huolehtia sähköremontista, vaan saat sen meiltä kokonaispalveluna. Voit asua kotonasi koko remontin ajan.
Vector-_1_

Nopea

Asennamme sähköjohdot, sähkökeskuksen, pistorasiat ja muut sähkökalusteet. Teemme yhden kohteen kerrallaan valmiiksi.
Vector-_2_

Oikein hinnoiteltu

Saat sähköremontin hinnan heti ensimmäisessä tapaamisessa. Hinta kattaa koko remontin eikä muutu, vaikka vastaan tulisi yllätyksiä.
Meistä1

Elämäsi paras sähköremontti

Annamme työllemme 100 % tyytyväisyystakuun luotettavuudesta, ammattitaidosta ja vastuullisuudesta. Se tarkoittaa, että:

  • Annamme 12 vuoden takuu työlle.
  • Vastaamme mahdollisista virheistä ja korjaamme ne.
  • Puhumme onglemista avoimesti ja etupainotteisesti.
  • Sitoudumme kiinteään hintaan, vaikka työ vaatisi suunniteltua enemmän resursseja.
  • Laadukas työ on meille tärkeämpää kuin taloudellinen hyöty.
  • Pyrimme ansaitsemaan asiakkaiden arvostuksen pitämällä lupauksemme.

12_vuoden_takuu_1-new 

 

Näin sähköjen uusiminen etenee

Ilmainen kuntokartoitus

Asiantuntijamme kartoittaa kotisi sähköjärjestelmän kunnon ja antaa sinulle kiinteähintaisen tarjouksen sähkösaneeraukselle. Kartoituskäynti ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin.

Suunnittelu

Suunnittelemme ja aikataulutamme sähkösaneerauksen kanssasi ja tilaamme kaikki tarvittavat materiaalit.

Purku ja asennus

Puramme vanhat sähkökalusteet ja johtimet. Asennamme uudet sähköt huone kerrallaan siististi ja seiniä purkamatta. Uudistamme täysin sähkökalusteet, kuten pistorasiat ja kytkimet, korjaamme kytkentävirheet ja tarkistamme laitteiden toimivuuden. Suoritamme työt huone kerrallaan ja takaamme siistin lopputuloksen.

Lopputarkistus ja luovutus

Tarkistamme työn jäljen ja opastamme sinua uusien turvalaitteiden käytössä ennen kohteen luovutusta. Saneerauksen lopuksi saat meiltä kaikki tarkistusdokumentit ja luovutuspöytäkirjan. Varmistamme myös, että kotisi jää siistiin kuntoon.

}

Usein kysyttyä sähkösaneerauksesta

Miksi valita Aidon sähkösaneeraus?

Aidon toteuttama sähkösaneeraus on elämäsi paras remontti. Annamme työllemme aina 100 % tyytyväisyystakuun. Asiakkaan kokemus on meille tärkeä, ja sen vuoksi tarjoamme kiinteän hinnan, ammattitaidolla tehdyn remontin ja 12 vuoden takuun. Teemme työt sovitulla tavalla aikataulun mukaan, viimeistelemme remontin siivousta myöten ja meidät saa kiinni myös remontin valmistuttua. Melkein jokaisella meistä on huonoja kokemuksia remonteista, ja siksi teemme remontteja niin kuin tekisimme niitä itsellemme tai omille vanhemmille. 

Paljonko omakotitalon sähkösaneeraus maksaa?

Sähkösaneerauksen hintaan vaikuttaa sen laajuus. Kokonaisvaltaisessa sähkösaneerauksessa omakotitaloosi uusitaan sähköjärjestelmä, joka sisältää johdotukset, pää- sekä ryhmäkeskukset, talon pistorasiat, valokatkaisijat, valaisimet sekä sähköpatterit. Aito Talotekniikan toteuttaman omakotitalon sähkösaneerauksen kokonaishinta asettuu tavallisesti 14 000 € - 25 000 € hintahaitariin. 

Tarjoamme ilmaisen kartoituskäynnin, jonka pohjalta halutessasi laskemme omakotitalolle yksilöllisen tarjouksen. Tarjous tehdään aina kirjallisesti kiinteään hintaan, jolloin yllättäviä kustannuksia ei synny.

Voinko saada sähkösaneerauksesta kotitalousvähennystä?

Kyllä voit! Kotitalousvähennystä voi saada oman asunnon ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyöstä, mikäli työn on tehnyt ennakkoperintärekisteriin kuuluva yritys kuten Aito. Vuonna 2024 kotitalousvähennystä voi saada 40 % työn osuudesta, kuitenkin enintään 2 250 €. Enimmäismäärä on hakijakohtainen, joten kahden hengen talous voi saada yhteensä 4 500 € kotitalousvähennystä. Vähennyksen omavastuu on 100 € vuodessa.

Lähetämme vähennyksen hakemista varten aina erillisen laskelman, josta ilmenee verollisen loppusumman työn ja materiaalien osuudet. Verottaja tekee lopullisen päätöksen vähennyksen määrästä.

Kuinka kauan omakotitalon sähköjen uusiminen kestää?

Sähkösaneeraus kestää tavallisesti viikosta kahteen. Remontin kestoon vaikuttaa muun muassa talosi koko, olemassa olevan järjestelmän laajuus ja asennustapa sekä mahdolliset lisätoiveet kuten sähköauton latausasemat tai lisäpistorasiat. 

Voinko asua kotona sähköremontin ajan?

Kyllä vain! Toteutamme sähkösaneerauksen huone kerrallaan, jolloin muu asunto on käytössäsi normaalisti. Myös uusitut sähköpisteet ovat käytössäsi heti työpäivän jälkeen. Ennen saneerauksen aloittamista suunnittelemme remontin kanssasi sinun arkeesi sopivaksi. Saneeraus ei vaadi seinien avaamista ja tapoihimme kuuluu jälkien siivoaminen työn ohessa ja aina päivän päätteeksi. 

Tilaa maksuton kuntoarvio

Olemme yhteydessä sinuun vuorokauden kuluessa!

Kesän kunniaksi arvomme kaikkien kartoituskäynnin varanneiden kesken 500 € matkalahjakortin. Onnea arvontaan!

9.00 - 16.00