Siirry sisältöön
sähkösaneeraus-hero-1

Sähkösaneeraus

Sinun kodissasi asuu mittaamattoman arvokkaita ihmisiä. Modernisoimme ikääntyvien pientalojen sähköjärjestelmän tämän päivän vaatimusten tasolle, jotta suomalaiset voivat käyttää sähköä entistä enemmän – energiatehokkaasti, häiriöttömästi ja turvallisesti.

Tilaa maksuton arviointi

Markkinoiden pisin

12 vuoden takuu

Asiakaspalvelulle ja laadulle

100 % tyytyväisyystakuu

 

 

meistä

Päivitetäänkö kotisi sähköt?

Aito Talotekniikalta saat kokonaisvaltaisen sähköremontin, joka on vain päätöstä vaille valmis. Sähköjen uusiminen käy kanssamme helposti ja nopeasti. Toteutamme sähköremontin siististi seiniä rikkomatta. Voit asua kotonasi koko sähkösaneerauksen ajan.

Sähkösaneerauksessa vedämme uudet sähköjohdot ja asennamme suojamaadoitetut ja vikavirtasuojatut pistorasiat. Uusimme sähkökalusteet ja sähkökeskuksen. Tarkistamme kanssasi myös esimerkiksi valaisimien, pistorasioiden ja palohälyttimien riittävyyden. Jos tarvitset pihallesi sähköauton latauspisteen, sekin onnistuu.

Aito Talotekniikan sähkösaneerauksella saat kotiisi aitoa turvallisuutta. Kun uudistamme kotisi sähköt, sinä voit nukkua yösi rauhassa.

Varaa maksuton kuntoarviointi

Saat kotisi sähköturvalliseksi jopa viikossa

Vector

Helppo

Sinun ei tarvitse huolehtia sähköremontista, vaan saat sen meiltä kokonaispalveluna. Voit asua kotonasi koko remontin ajan.
Vector-_1_

Nopea

Asennamme sähköjohdot, sähkökeskuksen, pistorasiat ja muut sähkökalusteet. Teemme yhden kohteen kerrallaan valmiiksi.
Vector-_2_

Oikein hinnoiteltu

Saat sähköremontin hinnan heti ensimmäisessä tapaamisessa. Hinta kattaa koko remontin eikä muutu, vaikka vastaan tulisi yllätyksiä.
Rectangle-7

Milloin omakotitalon sähköt kannattaa uusia?

Omakotitalon sähköjen kuntoon havahdutaan usein vasta sitten, kun jotakin kärähtää. Vanhoissa sähköjärjestelmissä piilee kuitenkin ongelmia, jotka aiheuttavat jopa paloturvallisuusriskin. 
Sähköillä on parasta ennen -päivä, joka on noin 30 vuotta. Mikäli omakotitalosi ja sen sähköt on siis tehty 80-luvulla tai sitä ennen, sähköjen uusiminen nykypäivän vaatimusten tasolle on ajankohtaista.

Kuntokartoitus on paikallaan, jos yksikin näistä kohdista täyttyy:

  • Asut 80-luvulla tai sitä ennen rakennetussa omakoti- tai paritalossa, eikä kotisi sähköjä ole uusittu noin 30 vuoteen.
  • Olet muuttanut vanhaan omakotitaloon, etkä tiedä, missä kunnossa talosi sähköjärjestelmä on.
  • Kotisi sähkökeskuksessa on pyöreät sulakkeet tai sulakkeet palavat usein.
  • Pistorasiat, valokatkaisimet ja sähkökeskus näyttävät kulahtaneilta.
  • Joudut käyttämään jatkojohtoja. Kaikille sähkölaitteille ei ole riittävästi pistorasioita eikä oikeastaan virtaakaan.

Teknisen käyttöikänsä päähän tulleen sähköjärjestelmän kunto kannattaa kartoittaa ja tarvittaessa uudistaa nykypäivän vaatimusten mukaiseksi. Kuntokartoitus on ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään.

Tilaa ilmainen kuntokartoitus

Näin sähköjen uusiminen etenee

Suunnittelu

Suunnittelemme ja aikataulutamme kanssanne sähkösaneerauksen ja tilaamme tarvittavat materiaalit.

Purku ja asennus

Puramme vanhat johdot ja sähkökalusteet, ja hävitämme ne asianmukaisesti. Samalla asennamme uudet sähköt valmiiksi huone kerrallaan siististi ja seiniä purkamatta.

Lopputarkistus

Tarkistamme työn, teemme käyttöönottomittaukset ja laadimme pöytäkirjat.

Luovutus

Opastamme sinua uusien turvalaitteiden käyttöön. Luovutamme käyttöönottotarkastuspöytäkirjan. Urakan lopuksi varmistamme, että kotisi jää saneerauksen jäljiltä siistiin kuntoon.

}

Usein kysyttyä sähkösaneerauksesta

Miksi valita Aidon sähkösaneeraus?

Aidon toteuttama sähkösaneeraus on elämäsi paras remontti. Annamme työllemme aina 100 % tyytyväisyystakuun. Asiakkaan kokemus on meille tärkeä, ja sen vuoksi tarjoamme kiinteän hinnan, ammattitaidolla tehdyn remontin ja 12 vuoden takuun. Teemme työt sovitulla tavalla aikataulun mukaan, viimeistelemme remontin siivousta myöten ja meidät saa kiinni myös remontin valmistuttua. Melkein jokaisella meistä on huonoja kokemuksia remonteista, ja siksi teemme remontteja niin kuin tekisimme niitä itsellemme tai omille vanhemmille. 

Paljonko omakotitalon sähkösaneeraus maksaa?

Sähkösaneerauksen hintaan vaikuttaa sen laajuus. Kokonaisvaltaisessa sähkösaneerauksessa omakotitaloosi uusitaan sähköjärjestelmä, joka sisältää johdotukset, pää- sekä ryhmäkeskukset, talon pistorasiat, valokatkaisijat, valaisimet sekä sähköpatterit. Aito Talotekniikan toteuttaman omakotitalon sähkösaneerauksen kokonaishinta asettuu tavallisesti 14 000 € - 25 000 € hintahaitariin. 

Tarjoamme ilmaisen kartoituskäynnin, jonka pohjalta halutessasi laskemme omakotitalolle yksilöllisen tarjouksen. Tarjous tehdään aina kirjallisesti kiinteään hintaan, jolloin yllättäviä kustannuksia ei synny.

Voinko saada sähkösaneerauksesta kotitalousvähennystä?

Kyllä voit! Kotitalousvähennystä voi saada oman asunnon ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyöstä, mikäli työn on tehnyt ennakkoperintärekisteriin kuuluva yritys kuten Aito. Vuonna 2024 kotitalousvähennystä voi saada 40 % työn osuudesta, kuitenkin enintään 2 250 €. Enimmäismäärä on hakijakohtainen, joten kahden hengen talous voi saada yhteensä 4 500 € kotitalousvähennystä. Vähennyksen omavastuu on 100 € vuodessa.

Lähetämme vähennyksen hakemista varten aina erillisen laskelman, josta ilmenee verollisen loppusumman työn ja materiaalien osuudet. Verottaja tekee lopullisen päätöksen vähennyksen määrästä.

Kuinka kauan omakotitalon sähköjen uusiminen kestää?

Sähkösaneeraus kestää tavallisesti viikosta kahteen. Remontin kestoon vaikuttaa muun muassa talosi koko, olemassa olevan järjestelmän laajuus ja asennustapa sekä mahdolliset lisätoiveet kuten sähköauton latausasemat tai lisäpistorasiat. 

Voinko asua kotona sähköremontin ajan?

Kyllä vain! Toteutamme sähkösaneerauksen huone kerrallaan, jolloin muu asunto on käytössäsi normaalisti. Myös uusitut sähköpisteet ovat käytössäsi heti työpäivän jälkeen. Ennen saneerauksen aloittamista suunnittelemme remontin kanssasi sinun arkeesi sopivaksi. Saneeraus ei vaadi seinien avaamista ja tapoihimme kuuluu jälkien siivoaminen työn ohessa ja aina päivän päätteeksi. 

Tilaa maksuton kuntoarvio

Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!

9.00 - 16.00