Siirry sisältöön
aito-hero-9

Kotien sähköturva 2024

Me Aito Talotekniikalla ryhdyimme selvittämään suomalaisten omakotitalojen sähköjärjestelmien piileviä riskejä. Selvityksen tavoitteena on lisätä tietoisuutta kotien sähköturvallisuudesta ja piilevien riskien todennäköisyydestä.

Lataa raportti

Piilevät riskit omakotitalojen sähköjärjestelmissä

Sähkö- ja paloturvallisuusriskit vanhoissa omakotitaloissa ovat pitkään olleet alan ammattilaisten tiedossa, mutta harvoin näitä riskejä on konkreettisesti dokumentoitu tai analysoitu. Usein nämä riskitekijät paljastuvat vasta asennustyön alkaessa. Me Aito Talotekniikalla päätimme selvittää, millaisia piileviä riskejä omakotitalojen sähköjärjestelmistä löytyy. Erityisesti niistä, jotka ovat saavuttaneet tai ylittäneet teknisen käyttöikänsä, joka on tyypillisesti 30-40 vuotta.

Kotien sähköturva 2024 -raportti on ensimmäinen laatuaan alalla. Se kertoo, mitä riskejä sähköasentajamme ovat löytäneet saneerauskohteista, ja mitä oppeja voimme näistä löydöksistä saada. Lähdemme liikkeelle olettamuksista, mutta pyrimme keräämään konkreettista, analysoitua tietoa, joka auttaa meitä ymmärtämään paremmin vanhojen omakotitalojen sähköjärjestelmien haavoittuvaisuutta.

Tavoitteenamme on paitsi parantaa suomalaisten kotien sähköturvallisuutta, myös lisätä tietoisuutta sen merkityksestä - ja näin ollen, edistää turvallisempia ja viihtyisämpiä asuinympäristöjä kaikille.

Lataa raportti ja
aloita matkasi kohti turvallisempaa kotia

Olitpa sitten omakotitalon omistaja tai sähköalan ammattilainen, Kotien sähköturva 2024 -raportti tarjoaa sinulle arvokasta tietoa, joka auttaa parantamaan sähköturvallisuutta suomalaisissa kodeissa. Lataa raportti nyt ja ota ensimmäinen askel kohti turvallisempaa ja viihtyisämpää asumista. Älä anna piilevien riskien uhata kotisi ja perheesi turvallisuutta – toimi nyt ja varmista, että kotisi sähköjärjestelmä on ajan tasalla ja turvallinen.

Lataa PDF-tiedosto

Tilaa maksuton kartoitus

Kesän kunniaksi arvomme kaikkien kartoituskäynnin varanneiden kesken 500 € matkalahjakortin. Onnea arvontaan!

Omakotitalon sähköjärjestelmän nykytila kannattaa tarkastaa hyvissä ajoin. Varaa ilmainen kuntokartoitus, niin tehdään yhdessä kotisi turvallisemmaksi paikaksi asua!

9.00-16.00