Siirry sisältöön
meista-hero

Meistä

Uudistamme kotisi sähköt, jotta voit nukkua rauhassa. Tarjoamme helpon, nopean ja oikein hinnoitellun remonttikokemuksen.

Sinun kodissasi asuu mittaamattoman arvokkaita ihmisiä. Modernisoimme ikääntyvien pientalojen sähköjärjestelmän tämän päivän vaatimusten tasolle, jotta suomalaiset voivat käyttää sähköä entistä enemmän – energiatehokkaasti, häiriöttömästi ja turvallisesti.

Tilaa maksuton arviointi
Aito_perustajat

Meidän tarina

Olemme kokeneet pettymyksiä omien remonttikokemusten myötä, mikä herätti meissä ajatuksen siitä, että suomalaiset ansaitsevat parempaa. Tämä ajatus ajoi meidät tekemään remontteja omassa yrityksessämme samalla huolellisuudella kuin tekisimme niitä itsellemme tai omille vanhemmille.

Aito Talotekniikka on yrittäjävetoinen pientalojen sähkösaneerauksiin erikoistunut yritys. Päivitämme omakotitalojen sähköjärjestelmät nykypäivän vaatimusten ja tarpeiden tasolle, jotta ennennäkemättömän tehokasta arjen elektroniikkaa, sähköistyviä lämmitysjärjestelmiä ja sähköautoja voidaan käyttää energiatehokkaasti, häiriöttömästi ja turvallisesti.

Työtä on paljon edessä. Arviolta noin 500 000 pientalon sähköjärjestelmä tarvitsee sähkösaneerausta teknisen käyttöikänsä perusteella. Haluamme erottua tässä suuressa työssä välittämällä aidosti asiakkaistamme.

Meille asiakas on ennen kaikkea ihminen, ei pelkkä keikka tai asiakastunnus. Tavoitteenamme on saavuttaa 100 % asiakastyytyväisyys. Tämä tavoite edellyttää, että asiointi kanssamme on miellyttävää ja että sovitut työt tehdään sovitulla tavalla ja aikataululla. Et näe pakettiauton perävaloja ennen kuin työ on täysin valmis, myös siivousta myöten.

Toimialueet

Palveluverkostomme ulottuu useille eri alueille Suomessa, tarjoten asiantuntemusta ja laadukkaita palveluita lähellä sinua.

Toimialueemme

  • Uusimaa
  • Pirkanmaa
  • Varsinais-Suomi
  • Kanta-Häme
  • Päijät-Häme
  • Kymenlaakso
  • Keski-Suomi
  • Pohjois-Savo

Toimistot

Kutojantie 6-8, 02630 Espoo
Maariankatu 4C, 20100 Turku
Tuomaalankatu 2, 33580 Tampere
Sepänkatu 4, 40100 Jyväskylä
Tulliportinkatu 8, 70100 Kuopiosuomenkartta_8_maakuuntaa-01

1500 +

Valmistunutta kohdetta

90 +

Työntekijää

8

Maakuntaa

2020

Perustettu

suomalaista_palvelua_1-new

Suomalaisen palvelun ammattilaiset

Tarjoamme korkealaatuista suomalaista palvelua ja olemme ylpeitä saamastamme Avainlippu-merkistä. Olemme sitoutuneet vahvistamaan kotimaisten tuotteiden ja palveluiden asemaa. Uskomme, että tukemalla kotimaista teollisuutta ja valitsemalla suomalaisia ratkaisuja, voimme edistää paikallista taloutta ja kestävää kehitystä.
luotettava_kumppani_logo_1-new

Luotettava kumppani kotisi tarpeisiin

Olemme ansainneet tunnustuksen luotettavasta toiminnasta sekä sitoutumisesta asiakkaidemme tyytyväisyyteen. Voit luottaa siihen, että teemme työmme ammattitaidolla ja täyttämällä korkeat laatuvaatimukset. Valitessasi meidät kumppaniksesi, voit olla varma, että kotisi tarpeet hoidetaan luotettavasti ja tehokkaasti.

Arvot ohjaavat toimintaamme

aitoa-rohkeutta

Aitoa rohkeutta

Aito rohkeus on meidän halumme ottaa vastaan uusia haasteita, luoda uutta ja hyödyntää uusimpaa teknologiaa. Tämän rohkeuden avulla valmistamme kestävämpiä ja tehokkaampia koteja asiakkaillemme.

aitoa-välittämistä

Aitoa välittämistä

Aito välittäminen on yrityksemme sydämessä. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita, ja tavoitteenamme on saada jokainen projektimme ylittämään odotukset. Välittämiseen kuuluu olennaisesti tiimimme hyvinvointi, jotta jokainen tuntee olonsa tuetuksi kaikissa tilanteissa.

aitoa-halua-kehittyä

Aitoa halua kehittyä

Aito halu kehittyä ajaa meitä edistämään sekä palveluitamme että omakotitalojen turvallisuutta. Kehitämme aktiivisesti palveluidemme laatua ja työntekijöidemme osaamista, etsien jatkuvasti uusia keinoja työmme tehokkuuden parantamiseksi.

aitoa-meininkiä

Aitoa meininkiä

Aito meininki kuvastaa kulttuuriamme, jossa keskitymme aktiivisesti työntekijöidemme hyvinvointiin ja työn iloon. Positiivinen työilmapiiri heijastuu suoraan työmme laatuun ja asiakaskohtaamisiin. Tavoitteenamme on rakentaa paikka, jossa jokainen kokee tasavertaisuutta, arvostusta ja yhteisöllisyyttä.

aito-some-01

Seuraa meitä somessa

Haluatko tutustua sähkösaneerauksen kiehtovaan maailmaan? Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa, jos haluat pysyä perillä meidän kuulumisista. Löydät meidät somesta käyttäjätunnuksella @aitotalotekniikka.

Jaa kokemuksesi meidän kanssa käyttämällä hashtagia #aitotalotekniikka ja osallistu keskuteluun. Haluamme nähdä miten työmme oikeasti parantaa kotisi sähköturvallisuuden lisäksi jokapäiväistä elämääsi. 

Instagram_vector Facebook_vector Linkedin_vector TikTok_vector

 

Aidon kokonaisvaltainen sähkösaneeraus

vector-helppo

Helppo

Meiltä saat sähkösaneerauksen avaimet käteen -periaatteella ja pidämme sinut ajan tasalla koko remontin ajan. Voit jatkaa elämääsi kotona saneerauksen aikana, kun me huolehdimme sähkösaneerauksesta. 
vector-nopea-tt

Nopea

Meidän kanssamme remontti valmistuu nopeasti ja tehokkaasti. Asentajamme keskittyvät yhteen kohteeseen kerrallaan ja varmistavat työn laadukkaan lopputuloksen. Työt suunnitellaan huolella ja toteutetaan sujuvasti reilun viikon kuluessa riippuen talon koosta ja kunnosta.
vector-hinta

Oikein hinnoiteltu

Meille reilu hinnoittelu on sydämenasia. Saat sähkösaneeraukselle kiinteän hinnan heti ensimmäisessä tapaamisessa. Hinta kattaa koko remontin eikä muutu, vaikka vastaan tulisi yllätyksiä. Laatu ohjaa hinnoitteluamme, ja tavoitteenamme on aina tarjota kestäviä ja laadukkaita ratkaisuja. 
 

Tutustu meihin

Liiketoimintajohtaja

Harry Grönmark

LinkedIn-profiili
”Uskon että elämän paras remonttikokemus syntyy kun sen tekijöillä on aitoa halua kehittyä, uskallusta olla rohkeita ja aitoa halua välittää asiakkaista ja toisistaan. Minulle tärkeää on, että nämä asiat toteutuvat kaikessa tekemisessämme ja saamme toimia suunnan näyttäjinä koko remonttialalle!”

Myyntijohtaja

”Olen yksi Aidon perustajista, jolle paras mahdollinen asiakaskokemus ja myynnin tehostaminen ovat sydämenasioita. Vuosien kokemus alalta ja jatkuva halu kehittyä ovat luoneet vahvan pohjan Aidon myyntitiimin rakentamiseen, joka on markkinoiden asiakaslähtöisin ja tehokkain. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset jokaisessa kohtaamisessa, oli kyseessä sitten asiakashankinta, myynti tai asennus.”

Asennusjohtaja

Markus Koski

LinkedIn-profiili
”Olemme pyrkineet ravistelemaan remonttialaa panostaen asennuksessa myös asiakaspalveluun. Asiakkaan odotusten täyttämiseksi tai ylittämiseksi ei riitä onnistuneet asennukset. Onnistunut kohde vaatii jatkuvaa vuorovaikutusta asiakkaan kanssa, oli kyse sitten aikatauluista tai työn kulusta. Rakentaessa asennustamme, on meille valikoitunut ihmisiä, jotka sitoutuvat arvoihimme ja tapaan toimia. Olenkin erittäin ylpeä Aidon asennustiimistä.”

Yhteistyökumppanit

controllerit_logo-black
aito-rexel-logo
logo-op
logo-santander

Tule töihin meille

Haluatko liittyä Aidon ammattitaitoiseen tiimiin? Etsimme jatkuvasti uusia osaajia, jotka jakavat intohimomme laadukkaaseen sähkötyöhön ja asiakaspalveluun.

Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia pientalojen sähkösaneerausten parissa. Tiimissämme saat mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja työskennellä mahtavassa porukassa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat sekä mukavan työympäristön, jossa arvostetaan tiimityötä ja asiantuntemusta.

Jos olet motivoitunut, luotettava ja asiakaspalveluhenkinen, käy tutustumassa avoimiin työpaikkoihin ja liity meidän tiimiin jo tänään! 

Avoimet työpaikat

Tilaa maksuton kartoitus

Olemme yhteydessä sinuun vuorokauden kuluessa!

Kesän kunniaksi arvomme kaikkien kartoituskäynnin varanneiden kesken 500 € matkalahjakortin. Onnea arvontaan!

9.00 - 16.00