Siirry sisältöön
yhteystiedot-hero

Ota yhteyttä

Haluatko nopean, helpon ja oikein hinnoitellun sähköjärjestelmän peruskorjauksen?

Tilaa maksuton kartoitus

Asiakaspalvelun aukioloajat

Palvelemme ma-pe klo 9-16.

Asiakaspalvelumme palvelee kaikilla alueilla samasta puhelinnumerosta ja lomakkeen kautta lähetetyt viestit välittyvät Espoon toimiston kautta toimipisteillemme ympäri Suomea.

Ota yhteyttä

Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!

9.00 - 16.00
aito-some-01

Seuraa meitä somessa

Haluatko tutustua sähkösaneerauksen kiehtovaan maailmaan? Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa, jos haluat pysyä perillä meidän kuulumisista. Löydät meidät somesta käyttäjätunnuksella @aitotalotekniikka.

Jaa kokemuksesi meidän kanssa käyttämällä hashtagia #aitotalotekniikka ja osallistu keskuteluun. Haluamme nähdä miten työmme oikeasti parantaa kotisi sähköturvallisuuden lisäksi jokapäiväistä elämääsi. 

Instagram_vector Facebook_vector Linkedin_vector TikTok_vector

 

Hallinto

Liiketoimintajohtaja

Harry Grönmark

LinkedIn-profiili
”Uskon että elämän paras remonttikokemus syntyy kun sen tekijöillä on aitoa halua kehittyä, uskallusta olla rohkeita ja aitoa halua välittää asiakkaista ja toisistaan. Minulle tärkeää on, että nämä asiat toteutuvat kaikessa tekemisessämme ja saamme toimia suunnan näyttäjinä koko remonttialalle!”

Myyntijohtaja

”Olen yksi Aidon perustajista, jolle paras mahdollinen asiakaskokemus ja myynnin tehostaminen ovat sydämenasioita. Vuosien kokemus alalta ja jatkuva halu kehittyä ovat luoneet vahvan pohjan Aidon myyntitiimin rakentamiseen, joka on markkinoiden asiakaslähtöisin ja tehokkain. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset jokaisessa kohtaamisessa, oli kyseessä sitten asiakashankinta, myynti tai asennus.”

Asennusjohtaja

Markus Koski

LinkedIn-profiili
”Olemme pyrkineet ravistelemaan remonttialaa panostaen asennuksessa myös asiakaspalveluun. Asiakkaan odotusten täyttämiseksi tai ylittämiseksi ei riitä onnistuneet asennukset. Onnistunut kohde vaatii jatkuvaa vuorovaikutusta asiakkaan kanssa, oli kyse sitten aikatauluista tai työn kulusta. Rakentaessa asennustamme, on meille valikoitunut ihmisiä, jotka sitoutuvat arvoihimme ja tapaan toimia. Olenkin erittäin ylpeä Aidon asennustiimistä.”
aito-rekry-01

Tule meidän tiimiin!

Haluatko olla osana rakentamassa Aito Talotekniikan menestystarinaa? Meillä sinulla on mahdollisuus olla mukana rakentamassa turvallisempia koteja ja helpottamassa asiakkaiden arkea samalla kun luomme säästöjä kotitalouksille.

Kun liityt tiimiimme, pääset työskennellä kunnianhimoisen ja ammattitaitoisen tiimin kanssa, jossa huumori ja yhteishenki ovat tärkeä osa arkea.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja tule osaksi Aidon tiimiä!

Hae meille