Siirry sisältöön
blogi-hero

Blog

Blogistamme löydät ajankohtaista tietoa ja asiantuntijaohjeita omakotitalosi sähköjärjestelmään liittyen. Autamme sinua tekemään viisaampia päätöksiä ja ymmärtämään paremmin kotisi sähköasioita

Tilaa maksuton arviointi

Omakotitalon sähkösaneeraus - Miksi pelkkä sähkökeskuksen vaihto ei riitä?

Omakotitalosi sähkökeskus kaipaa päivitystä, mutta onko pelkkä vaihto oikea ratkaisu? Tutustu teknisiin ja turvallisuusseikkoihin, jotka varmasti vaikuttavat päätökseesi.

Lue lisää

Omakotitalon sähkösaneeraus – Huomioi nämä 5 asiaa suunnitteluvaiheessa

Harkitsetko omakotitalon sähkösaneerausta? Lue viisi tärkeää seikkaa, jotka kannattaa huomioida projektin onnistumiseksi.

Lue lisää

Aito Talotekniikka syntyi halusta tuoda remonttikokemus tähän päivään

Aito Talotekniikka syntyi halusta muuttaa remonttialaa. Me uskomme, että remontointi voi olla huoletonta, vaivatonta ja laadukkaasti toteutettu. Tutustu tarinaamme tästä.

Lue lisää
Onko sähköpalolla porttikielto kotiisi?

Onko sähköpalolla porttikielto kotiisi?

Sähkölaitteet ovat yleisiä kotien tulipalojen aiheuttajia. Lue blogistamme, mitkä konkreettiset teot parantavat kotisi sähköpaloturvallisuutta.

Lue lisää

Näin varaudut tulevan talven nouseviin energiakustannuksiin

Energiakriisistä johtuva energian hinnan nousu näkyy erityisesti kuluttajahinnoissa. Voit säästää kotisi sähkölaskussa kiinnittämällä huomiota oman taloutesi energiankulutukseen. Lue lisää tästä!

Lue lisää

Kyseenalaiset tavat sähkökeskusten asennuksessa

Haluamme osaltamme opastaa asiakkaita huolimattomien sähköasennusten riskeistä ja tarjota tietoa vastuullisesta kodin sähköurakoinnista. Lue lisää tästä!

Lue lisää

Miksi minäkin pelkään remonttimiestä?

Minä ymmärrän, miksi sinä pelkäät remonttimiestä. Minullakin on huonoja kokemuksia remonteista. Minäkin pelkään tyyppejä, jotka tulevat ja menevät omaan tahtiinsa, jättäen työmaan seisomaan määräämättömäksi ajaksi.

Lue lisää

Milloin vanhaan omakotitaloon kannattaa tehdä sähkösaneeraus?

Omakotitalon sähkösaneeraus tulee ajankohtaiseksi, kun kiinteistön käyttöikä lähestyy 30 vuotta, sillä sähköjärjestelmän keskimääräinen käyttöikä on noin 30–40 vuotta.

Lue lisää

Aito Talotekniikan toimintaohjeet koronavirustilanteessa

Teemme suurimman osan työstämme asiakkaidemme kodeissa. Tekemämme kuntokartoitus ja remontti vaatii aina kotikäynnin, joten on erityisen tärkeää varmistaa, ettemme omalla toiminnallamme pahenna tai aiheuta altistumista asiakkaillemme.

Lue lisää

Paljonko omakotitalon sähkösaneeraus maksaa?

Harkitsetko omakotitalon sähkösaneerausta? Lue, mitä sähkösaneeraus keskimäärin maksaa, mitkä tekijät vaikuttavat remontin hintaan ja mitä kaikkea siihen sisältyy.

Lue lisää