Siirry sisältöön
blogi-hero

Blog

Blogistamme löydät ajankohtaista tietoa ja asiantuntijaohjeita omakotitalosi sähköjärjestelmään liittyen. Autamme sinua tekemään viisaampia päätöksiä ja ymmärtämään paremmin kotisi sähköasioita

Tilaa maksuton arviointi

Aito Talotekniikka - Kumppanisi sähkösaneerauksiin ympäri Suomen

Aito Talotekniikka on kotimainen sähkösaneerauksiin erikoistunut yritys, joka toimii ympäri Suomen. Laajentuneet toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Tampereella, Jyväskylässä, Turussa ja Kuopiossa.

Lue lisää

Miksi valita kiinteä hinta ja ammattitaitoinen tekijä kodin sähkösaneeraukseen?

Kodin sähkösaneeraus parantaa asumismukavuutta ja turvallisuutta. Oikea remontti, kiinteä hinta ja laadukas tekijä tuovat mielenrauhaa kotiin.

Lue lisää

Ystävyydestä yrittäjyyteen: Kolme kaverusta uudistamassa remonttialaa

Aito uudistaa remonttialaa Suomessa. Tutustu innovaation taustalla olevaan visionäärikolmikkoon ja heidän ainutlaatuiseen lähestymistapaansa

Lue lisää

Kolme yleisintä sähköturvallisuusriskiä suomalaisissa omakotitaloissa

Kotien sähköturva 2024 -raportti: vanhat talot sisältävät sähköturvallisuusriskejä. Löysät liitokset, jatkojohdot ja eristeviat ovat yleisimpiä.

Lue lisää

Sähkösaneerausyritys Aito Talotekniikka löytää vuosittain satoja hiiriä vanhojen omakotitalojen sähkötauluista

Aito Talotekniikan Kotien sähköturva 2024 -raportti kertoo vanhojen omakotitalojen piilossa olevista sähkö- ja paloturvallisuusriskeistä.

Lue lisää

Tiedätkö miksi kyselemme tulppasulakkeista?

Tulppasulakkeiden rooli sähkösaneerauksessa: Miksi kysymme niistä ja miten ne vaikuttavat omakotitalojen turvallisuuteen ja suojauskeinojen valintaan?

Lue lisää

Omakotitalon sähkösaneeraus - Miksi pelkkä sähkökeskuksen vaihto ei riitä?

Omakotitalosi sähkökeskus kaipaa päivitystä, mutta onko pelkkä vaihto oikea ratkaisu? Tutustu teknisiin ja turvallisuusseikkoihin, jotka varmasti vaikuttavat päätökseesi.

Lue lisää

Omakotitalon sähkösaneeraus – Huomioi nämä 5 asiaa suunnitteluvaiheessa

Harkitsetko omakotitalon sähkösaneerausta? Lue viisi tärkeää seikkaa, jotka kannattaa huomioida projektin onnistumiseksi.

Lue lisää

Aito Talotekniikka syntyi halusta tuoda remonttikokemus tähän päivään

Aito Talotekniikka syntyi halusta muuttaa remonttialaa. Me uskomme, että remontointi voi olla huoletonta, vaivatonta ja laadukkaasti toteutettu. Tutustu tarinaamme tästä.

Lue lisää
Onko sähköpalolla porttikielto kotiisi?

Onko sähköpalolla porttikielto kotiisi?

Sähkölaitteet ovat yleisiä kotien tulipalojen aiheuttajia. Lue blogistamme, mitkä konkreettiset teot parantavat kotisi sähköpaloturvallisuutta.

Lue lisää