Siirry sisältöön

Aito Talotekniikka syntyi halusta tuoda remonttikokemus tähän päivään

Kenelläpä meistä ei olisi joskus ollut huonoja kokemuksia remonteista. Tai jos ei itsellä, niin olemme vähintään kuulleet sellaisista.

Miksi remonttialalla on yleisesti huono maine? Miksei alalta löydy toimijoita, joiden toiminta jäisi positiivisesti mieleen?

Näistä pohdinnoista Aito Talotekniikan tarina sai alkunsa.

Haaveena remonttialan uudistaminen

Perustimme Aito Talotekniikan kolmen kaverin kesken. Ystävyyden lisäksi meitä yhdisti halu muuttaa tapaa, jolla remontteja tehdään. Halusimme luoda yrityksen, joka tekee remontteja niin kuin tekisimme niitä itsellemme.

Meistä Pyry oli aiemmin toiminut pitkään myyntitehtävissä remonttialan yrityksissä. Lauri puolestaan oli laivanrakennuksen insinööri ja Johan start up -maailmassa uraa tehnyt sarjayrittäjä ja rahoitusalan ammattilainen.

Erilaisten taustojen ja monipuolisen osaamisen yhdistelmä on osoittautunut meidän suurimmaksi vahvuudeksemme.

Uskomme, että alan uudistaminen vaatii laaja-alaista osaamista ja raikkaita näkökulmia. Kun katsomme alaa myös ulkopuolelta, pystymme herkemmin näkemään kehitysmahdollisuuksia, joita muilla aloilla jo sovelletaan, mutta remonttialalla vielä ei.

Remontti on paljon muutakin kuin valmis lopputulos

Onnistunut remontti ei tarkoita meille vain keskittymistä remontin lopputulokseen. Remontti on paljon muutakin kuin uutuuttaan kiiltävät kytkimet ja katkaisijat. Se on kokonaisvaltainen kokemus, joka alkaa jo myyntitilanteesta ja jatkuu aina remontin valmistumisen jälkeiseen aikaan.

Siksi panostamme asiakaskokemuksen jokaiseen vaiheeseen, jotta kokemus olisi onnistunut. Me emme vain tee sähkösaneerauksia vaan haluamme, että remonttikokemus on alusta loppuun sellainen, jonka muistat vielä pitkään.

Asentajamme esimerkiksi kommunikoivat asiakkaan kanssa aktiivisesti, siivoavat jälkensä päivän päätteeksi ja käyvät läpi kodissa tehdyt muutostyöt. Asiakas ei myöskään jää yksin remontin valmistuttua. Kun saneeraus on valmis, työ ei pääty siihen vaan asentajamme ovat tavoitettavissa myös remontin jälkeen.

Kuulostaa ehkä itsestään selviltä asioilta, mutta joita kuitenkin näkee harvoin käytännössä.

Aidosti tärkeä asiakas

Tyytyväinen asiakas on meille tärkeintä mitä on. Siksi jokainen remontti lähtee meillä asiakkaan tarpeiden kuuntelemisesta, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun.

Emme oleta, että sinun pitäisi tietää mitä kodissasi pitäisi tehdä. Ammattilaisina se on luonnollisesti meidän tehtävämme. Teemme aina huolellisen selvityksen talon saneeraustarpeista ja tarjoamme selkeän ja oikein hinnoitellun kokonaisuuden. Kiinteä hinta myös takaa, että remonttibudjettisi pysyy hallinnassa eikä yllättäviä lisäkustannuksia tule remontin edetessä.

Sähkösaneeraukset eivät ole meille vain työkeikkoja, vaan satsaamme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Siksi tarjoamme parasta mahdollista palvelua – sellaista kuin toivoisimme itsekin saavamme.

Ja kun työmme on saatu päätökseen, haluamme, että siitä jää pysyvä jälki arkeesi. Toivomme, että saat meiltä turvallisuudentunteen, jotta voit nukkua yösi levollisin mielin.

Alan uudistaminen vaatii monipuolista osaamista ja uusia näkökulmia

Yksi ihminen luo harvoin innovaatioita tai kehittää palvelun, joka on ajassa kiinni, vastaa asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja kehittyy jatkuvasti ajan mukana.

Uskomme, että parhaat oivallukset ja ideat syntyvät monimuotoisesta tiimistä, ja siksi panostamme monialaiseen osaamiseen.

Tavoitteenamme on tarjota sinulle huoleton ja laadukas remonttikokemus. Siksi panostamme erinomaiseen asiakaskokemukseen, hyvään työkulttuuriin ja hyödynnämme modernia teknologiaa tehostaaksemme remontin jokaista vaihetta.

Toivomme, että voimme luoda sinulle onnistuneen remonttikokemuksen, joka jää mieleesi pitkäksi aikaa.

– Lauri, Pyry ja Johan

 

Laitetaanko kotisi sähköt kuntoon?

Aidon toteuttama sähkösaneeraus on elämäsi paras remontti. Annamme työllemme aina 100 % tyytyväisyystakuun. Asiakkaan kokemus on meille tärkeä, ja sen vuoksi tarjoamme kiinteän hinnan, ammattitaidolla tehdyn remontin ja 12 vuoden takuun. Tilaa maksuton kuntokartoitus!


Miksi minäkin pelkään remonttimiestä?

Minä ymmärrän, miksi sinä pelkäät remonttimiestä. Minullakin on huonoja kokemuksia remonteista. Minäkin pelkään tyyppejä, jotka tulevat ja menevät omaan tahtiinsa, jättäen työmaan seisomaan määräämättömäksi ajaksi.

Lue lisää

Ystävyydestä yrittäjyyteen: Kolme kaverusta uudistamassa remonttialaa

Aito uudistaa remonttialaa Suomessa. Tutustu innovaation taustalla olevaan visionäärikolmikkoon ja heidän ainutlaatuiseen lähestymistapaansa

Lue lisää

Miksi valita kiinteä hinta ja ammattitaitoinen tekijä kodin sähkösaneeraukseen?

Kodin sähkösaneeraus parantaa asumismukavuutta ja turvallisuutta. Oikea remontti, kiinteä hinta ja laadukas tekijä tuovat mielenrauhaa kotiin.

Lue lisää