Siirry sisältöön

Aito Talotekniikan toimintaohjeet koronavirustilanteessa

Päivitys marraskuu 2023

Olemme pandemian myötä jatkuvasti mukauttaneet toimintatapojamme vastaamaan muuttuvaa tilannetta. Vaikka koronavirus on edelleen osa arkeamme, käsittelemme sitä samalla tavalla kuin muita hengitystieinfektioita. 

Tämä tarkoittaa, että noudatamme edelleen hyviä hygieniakäytäntöjä ja tartuntojen ehkäisemistä, mutta emme enää käytä erityisiä koronavirukseen liittyviä toimenpiteitä. Työntekijämme eivät tule töihin, jos heillä on flunssan oireita tai he ovat altistuneet koronavirukselle. Asiakkaiden terveydentila on myös keskeinen huomioon otettava seikka kaikissa tapaamisissa. Asiakastapaamiset ja asennustyöt toteutetaan turvallisuutta korostaen. Suojavarusteiden käyttö perustuu kuitenkin asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin, joten mikäli haluat varmistua kasvosuojaimen käytöstä, olethan yhteydessä meihin etukäteen.

Pyrimme pitämään sekä henkilöstömme että asiakkaamme ajan tasalla terveyteen ja turvallisuuteen liittyvistä käytännöistä, päivitten toimintatapojamme tarpeen ja viranomaisten suositusten mukaan.

Uskomme, että vastuullisella toiminnalla ja joustavilla toimenpiteillä voimme edistää kaikkien turvallisuutta ja hyvinvointia. Jos sinulla on kysymyksiä, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa ​010 200 9530 tai sähköpostitse osoitteessa info@aitotalotekniikka.fi


Suurin osa työtehtävistämme on kuluttaja-asiakas rajapinnassa. Tekemämme kartoitus ja remontti vaatii aina kotikäynnin, joten on erityisen tärkeää varmistaa, että emme omalla toiminnalla pahenna tai aiheuta altistumista asiakkaillemme.

Me Aito Talotekniikalla noudatamme vastuullisena palveluntuottajana viranomaisten ohjeita korona-epidemiaan liittyen. Tämä vaatii meiltä muutoksia nykyliiketoimintaan ja velvoitamme kaikilta työntekijöiltämme hallituksen ohjeiden täysimääräistä noudattamista. Seuraamme tilanteen etenemistä sekä yleisiä hallituksen suosituksia ja toimimme niiden mukaan.

Haluamme konkreettisilla toimillamme turvata sekä henkilöstömme että asiakkaidemme turvallisuuden ja omalta osaltamme ehkäistä tartunnan leviämistä Suomessa.

AITO Talotekniikan toiminta asiakaskohtaamisissa

 • Noudatamme erityistä varovaisuutta riskiryhmään määriteltyjen henkilöiden osalta.
 • Kaikki tapaamiset sovimme aina erikseen asiakkaidemme kanssa soittamalla.
 • Pandemian aikana pyrimme olemaan tavoittelematta iältään riskiryhmään kuuluvia henkilöitä.
 • Asiakkaidemme sallimat kohtaamiset toteutetaan aina harkitusti, säilyttäen turvallinen 2m etäisyys.
 • Edustajamme sekä asentajamme kohtaamisissa on mukana aina käsidesiä, uusia hengityssuojaimia ja suojakäsineitä.
 • Ennen jokaista tapaamista desinfioimme kädet.
 • Suojaimia & suojahanskoja käytetään jatkuvasti.
 • Tervehdimme asiakkaat sopivan etäisyyden päästä.
 • Mikäli asiakas toivoo kotikäynnin ajankohdan siirtoa, noudatamme näissä pyynnöissä asiakkaan tahtoa ja toiveita sekä etsimme käynnille sopivamman ajankohdan.
 • Työparit tai pienryhmät tekevät työtä ja pitävät taukoja parinsa tai pienryhmän kanssa, jos työsi sen sallii.

AITO Talotekniikan sisäinen toiminta

 • Töihin ei saa tulla eikä asiakastapaamisia tehdä, mikäli olo on yhtään flunssainen.
 • Seuraamme tilanteen etenemistä ja tiedotamme yrityksemme sisäisissä tiedotuskanavissa muutoksista. Tarjoamme henkilöstöllemme mahdollisimman laajasti tietoa koronaviruksen ennaltaehkäisystä ja kuinka toimia vastuullisesti poikkeustilan vallitessa.
 • Työterveyspalvelut ovat jokaisen työntekijämme oikeus ja niihin ohjataan aina, mikäli se koetaan tarpeelliseksi, oli kyse mistä tahansa terveydellisestä asiasta.
 • Kaikkien tulee ladata Koronavilkku puhelimeen, jotta mahdolliset altistumiset ja tartuntaketjut saadaan mahdollisimman nopeasti ennakoitua tai selvitettyä.

Toivomme, että tämä tilanne palautuu normaaliksi mahdollisimman pian ja voimme työskennellä kuin ennenkin. Vain Aidosti yhdessä ja vastuullisesti toimimalla voimme tähän vaikuttaa omalta osaltamme.


Kyseenalaiset tavat sähkökeskusten asennuksessa

Haluamme osaltamme opastaa asiakkaita huolimattomien sähköasennusten riskeistä ja tarjota tietoa vastuullisesta kodin sähköurakoinnista. Lue lisää tästä!

Lue lisää

Sähkösaneerausyritys Aito Talotekniikka löytää vuosittain satoja hiiriä vanhojen omakotitalojen sähkötauluista

Aito Talotekniikan Kotien sähköturva 2024 -raportti kertoo vanhojen omakotitalojen piilossa olevista sähkö- ja paloturvallisuusriskeistä.

Lue lisää

Tiesitkö, ettei talosi ole välttämättä maadoitettu?

Maadoitus on tärkeä osa turvallista sähköjärjestelmää ja paloturvallisuutta. Varmista kotisi sähköturvallisuus ammattilaisen tarkastuksella.

Lue lisää